VYÖKOKEET

Vyökokeeseen kutsutaan henkilöt aina erikseen. Kutsu merkitään ohjaajan toimesta harjoituskorttiin ja siitä sanotaan henkilökohtaisesti hyvissä ajoin ennen koetta harrastajalle. Samassa yhteydessä annetaan myös vyökokeeseen liittyvät ohjeet.

Vyökoemaksu tulee olla maksettu seuran tilille (FI90 4006 1120 0388 01) ennen vyökoetta.

Maksut ovat 8.-1. kup: 30€. Lisäksi jos haluaa uuden vyön seuralta, siitä maksu (10€) samaan aikaan.

Ohessa viralliset Lohjan Taekwondoseura ry:n vyökoevaatimukset. Vyökoevaatimuksissa on taidollisten suositusten lisäksi myös minimisuositus aika ja harjoituskertamäärät kirjattu.

Vyökokeeseen pääsy edellyttää paljon muutakin. Edistymiseen vyöarvoissa vaikuttaa myös se, miten harrastaja kokonaisuudessaan on kulloisellekin vyöarvolle kehittynyt arvojemme/Taekwondon kuuden ohjeen mukaisesti.

Taekwondon fyysistä/henkistä harjoittelua ja kehitystä ohjaa kuuden ohjeen sääntö:

1. Kärsivällisyys
  2. Käytös
  3. Kunnioitus
  4. Uhrautuvaisuus
  5. Vaatimattomuus
  6. Kehon ja mielen puhtaus

Omat vastuuohjaajat tekevät suosituksen harrastajan vyökokeeseen osallistumisesta opettajallemme Markulle silloin, kun katsovat harrastajan olevan valmis siihen.

Lyhyesti kaiken edellä kirjatun voisi kirjata: "Harrastaja saa kutsun vyökokeeseen siinä vaiheessa, kun ohjaajat katsovat harrastajan olevan siihen valmis."  Harjoittele ahkerasti, yritä ja tee parhaasi jokaisessa harjoituksessa sekä ole kärsivällinen. Vuorosi tulee kun sen aika on.

Seuran vyökoepäivät on merkitty kalenteriin, ja vyökokeisiin on oikeus osallistua siihen kutsun saaneilla henkilöillä. Harrastajan vyökokeen pitää aina seuramme DAN arvon suorittaneet henkilöt, yleensä joku muu kuin oman harjoitteluryhmän nimetty ohjaaja.

Mahdolliset kysymykset voi esittää opettajallemme Markku Vuorikoskelle tai Tanja Flythströmille.

Terveisin,

Lohjan Taekwondoseura ry

Lohjan Taekwondoseura ry:n vyökoevaatimukset

PDF-tiedostoLohjan TKD Seuran vyökoevaatimukset 5 10 2011.pdf (229 kB)
Lohjan Taekwondoseura ry:n vyökoevaatimukset
Onnittelut Valtterille hienosta suorituksesta.
Uusia vyöarvoja 7.4.2013 pidetyssä kokeessa.
5.kup Juho Mäkeläinen ja Joonas Sorvari; 6.kup Richard Engström. Kokeen vastaanottivat Kimmo Heinonen ja Jarno Lamminen. Onnittelut
Maaliskuussa 2013 seuramme sai 4 uutta 1. dan haltijaa.
Helmikuussa 2013 Uusia 7 kup, 5 kup ja 4 kup suorittaneita, kokeiden valvojien kanssa.
Joulukuussa 2012 uusia 8 kup (keltainenvyö) suorittaneita vyökokeen valvojien kanssa.
Marraskuussa 2012 uusia 3-5 kup (Sininen punaraidalla, sininen ja Vihreä siniraidalla) suorittaineita vyökokeen valvojien kanssa.
Kesäkuussa 2012 uusia 6 kup (vihreän vyö) saavuttaneita hymyilyttää.
Graduoijilla mustat kaulukset vasemmalta lukien:
Mika Lahtinen 2.dan, Jouni Lahtinen 2.dan, opettajamme Markku Vuorikoski 4.dan, Jouni Kaarakainen 2.dan, Tanja Flythström 2.dan, Ilkka Holmström 1.dan ja Joao Esteves 2.dan.
Valkokauluksiset tuoreet Danit vasemmalta Jarno Lamminen, Aleksi Holmström, Jukka Teuronen ja Kimmo Heinonen.

Lohjan Taekwondoseuraan 4 uutta dania

Dankoe pidettiin kaksipäiväisenä 1.-2.3. ja kokeessa 1. dan arvot suorittivat; Jarno Lamminen, Jukka Teuronen, Aleksi Holmström ja Kimmo Heinonen.

Onnittelut uusista vyöarvoista kaikille!!!

_________________________________

Tänään 15.12 Seurassamme pidettiin 8.kup koe 11 uudelle seuralaiselle. Onnittelut keltaisen vyön ansainneille!
Kokeen vastaanotti Tanja Flythström.
16.11.2013 Seuramme sai uusia
punavöitä (2 kup) ja yhden punaraidan (3 kup).

Onnea 2kup Jasu Teuronen, Jesperi Teuronen, Valtteri Ahola, Joonas Ahola ja Vesa Suomalainen
sekä 3 kup Naam Suomalainen.

Graduoinnin vastaanottivat Markku Vuorikoski (4 dan), Joao Esteves (3 dan), Tanja Flythström (2 dan) sekä Kimmo Heinonen, Aleksi Holmström ja Jarno Lamminen (1 dan).

Onnittelut uusista vyöarvoista, tässä on hyvä alku harjoittelulle Taekwondon piirissä. Kuten Grand Master Kyu Hyung Lee on sanonut vapaasti suomennettuna, "nyt vasta ymmärrän mitä tämä laji on, ja voin aloittaa sen oikean harjoittelun." Vaikka 60 vuotta onkin itse aktiivisesti harjoitellut ja kasvattanut kymmeniä tuhansia harrastajian Taekwondon piiriin.
12.11.2013 UUSIA SINIVÖITÄ SEURALLEMME

Mette Järveläinen, Helinä Heikkinen, Juho Mäkeläinen ja Joonas Sorvali suorittivat 4 kup vyöarvot tiistaina 12.11.2013.

ONNITTELUT kaikille.