Alkeiskurssi

Kuntoa, kehonhallintaa, liikkuvuutta ja kamppailua

Yhteisöllisyyttä ja hauskaa yhdessäoloa

Yli 25 vuotta WTF Taekwondoa Lohjalla!

LOHJAN TAEKWONDOSEURAN ALKEISKURSSI ALKAA SUNNUNTAINA 12.8.2018 TENNARISSA

Lohjan Taekwondoseura (WTF) on liikuttanut vuodesta 1989. Kurssin ohjaavat seuran mustat vyöt Markku 5.dan ja Jouni 3.dan, joilla on pitkä lajitausta. Treenit ovat heti, joten t-paita ja verkkarit mukaan.

Voit kokeilla lajia kolmissa harjoituksissa ilmaiseksi. Tämän jälkeen kurssimaksu on maksettava. Maksuohjeet saat kurssin ohjaajalta.

Kurssin hinta yhteistyökumppaneidemme tukemana on 7-18 -vuotiaille 50€/hlö ja yli 18-vuotiaille 80€/hlö. Kurssimaksun voi maksaa myös Smartumin, Edenredin liikuntaseteleillä tai Lohjan kaupungin myöntämällä harrastussetelillä.

Kurssi sisältää harjoitukset syksyn 2018 loppuun, Taekwondo-puvun ja vyön, keltaisen vyön kokeen ja vyön, sekä harjoituskortit.

Ilmoittautua voit paikanpäällä sunnuntaina 12.8., soittamalla 0400 704534 / Markku, 0400 373200 / Jouni tai laittamalla viestiä sivujemme kautta (linkki alla)

Harjoitusvuorot ovat:

• SUNNUNTAISIN 15.30 - 16.30 TENNARIN TATAMISALISSA